La Policia Local deté tres joves per un robatori al restaurant Mas Gener


  • Comparteix:

Les detencions han anat a càrrec de la Policia Local

Les detencions han anat a càrrec de la Policia Local

La Policia Local ha detingut tres joves com a presumptes autors d'un robatori al restaurant Mas Gener, ubicat a Mira-sol. Les detencions es van produir dilluns després que el cos policial rebés un avís d'un veí de la zona que alertava de l'entrada dels joves al restaurant, que en aquells moments estava tancat. La policia ha intervingut diversos objectes als detinguts, com una impressora, un telèfon mòbil, uns altaveus, dos parells d'esquís, un raspall elèctric, una serra i una llibreta d'estalvis d'una entitat bancària que no correspon a cap dels tres joves.

Dos dels joves són majors d'edat, de 19 anys, mentre que el tercer té 16 anys.

D'altra banda, la Policia Local ha recuperat aquest dilluns al carrer Escoles una bicicleta que havia estat robada. El mateix propietari va alertar el cos policial de la presència d'un altre individu que estava utilitzant la seva bicicleta. Els agents, després de fer les comprovacions pertinents, van retornar la bicicleta al propietari i van imputar un delicte de furt al presumpte lladre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.