El servei de la línia R7 de Renfe es reestablirà abans del previst


Temes relacionats

La línia 7 de Renfe finalitza a Sant Andreu Arenal fins al setembre (28/mar/10)


  • Comparteix:

La línia R7 reestablirà el seu servei el 6 de setembre

La línia R7 reestablirà el seu servei el 6 de setembre

El servei de la línia R7 de Renfe, que passa per Sant Cugat en direcció Barcelona, es reestablirà el 6 de setembre, sis dies abans del previst. La línia està tallada des de finals de març i finalitza el seu recorregut a l'estació de Sant Andreu Arenal a causa dels treballs de construcció de l'intercanviador Sagrera-Meridiana, que també afecta les línies R3 i R4. La Generalitat preveu acabar les obres abans del setembre per reestablir el servei amb normalitat coincidint amb l'inici del curs escolar.

La circulació ferroviària entre les estacions de Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf es reestablirà amb la tornada de vacances, segons ha informat Adif. Els treballs, que consisteixen en la construcció de la futura estació de Sagrera-Meridiana, afecten les línies R3, R4 i R7, que passa per Sant Cugat. Per reprendre el seu trajecte, els usuaris han de fer un transbordament a l'estació de Sant Andreu, on poden agafar la línia 1 de Metro a l'estació de Fabra i Puig.

Les obres de l'estació es concentren aquests dies en ultimar l'estructura de l'andana, muntar la via, col·locar elements de la catenària i cablejar les instal·lacions. La nova estació de rodalies de Sagrera-Meridiana, que té un cost de més de 34 milions d'euros, permetrà l'intercanvi de viatgers de les línies R3, R4 i R7 de Renfe amb les línies L1, L5, L9 i L10 de Metro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.