Augmenten les vendes d'aparells d'aire condicionat a la ciutat aquest estiu


Temes relacionats

El temps canviant d'aquest agost afecta la salut dels santcugatencs (13/ago/10)


  • Comparteix:

Aparell d'aire condicionat

Aparell d'aire condicionat

Els principals establiments d'electrodomèstics de la ciutat afirmen que han notat una pujada en la venda d'aparells d'aire condicionat respecte l'any passat. Media Markt Sant Cugat i Milar Tobella consideren que les vendes d'aquest tipus d'aparells han anat millor aquest estiu, tot i els constants canvis de temperatura de l'agost.

Els establiments de venda d'aire condicionat han notat un augment en la compra d'aquests aparells d'entre un 20 i 30%, segons afirmen fonts de la botiga Milar Tobella, i d'un 10% segons explica Media Markt Sant Cugat. Escoltem una de les responsables d'aquest establiment, Ana Belén Jimenez.

Ana Belén Jimenez

Ha augmentat la venda durant la primera quinzena de juliol que van augmentar les temperatures. Però ara mateix estem bastant baixos.


Les altes temperatures del juliol han estat la causa principal que ha portat els santcugatencs a fer-se amb aparells d'aire condicionat. Tot i això, els canvis de temperatura de l'agost han reduït la venda dels electrodomèstics durant aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.