Els Bombers viuen una campanya de prevenció d'incendis 'tranquil·la'


Temes relacionats

Collserola a punt per l'estiu, l'època amb major risc d'incendis ( 5/jul/10)

Arrenca la campanya de prevenció d'incendis del cos de Bombers (15/jun/10)

Els punts claus del Parc de Collserola ja estan a punt per afrontar la campanya d'incendis ( 4/jun/10)

El conseller de Medi Ambient alerta de l'elevat risc d'incendis pels efectes de la nevada ( 7/mai/10)


  • Comparteix:

Ramon Viladrich, cap de Bombers

Ramon Viladrich, cap de Bombers

Les pluges d'aquest agost i l'augment de conscienciació dels ciutadans estan facilitant la campanya de prevenció d'incendis d'aquest estiu. Ho ha explicat a Cugat.cat el cap del parc de Bombers de Rubí-Sant Cugat, Ramon Viladrich, que ha destacat que el cos manté les sortides forestals al mateix nivell que altres anys i ha qualificat la situació de 'tranquil·la i favorable'.

Les pluges d'aquests mesos han incrementat la humitat a la zona de Collserola, fet que, juntament amb l'augment de prudència dels ciutadans, ha fet que les sortides dels Bombers hagin estat escasses en el que portem d'estiu. Tot i que la campanya de prevenció d'incendis encara continua fins el 15 de setembre, s'espera que la situació es mantingui com fins ara.

El cap del parc de Bombers de Rubí-Sant Cugat, Ramon Viladrich, ha fet una valoració positiva de la campanya amb cap augment significatiu de les sortides forestals.

Ramon Viladrich

La situació està sent força tranquil·la, no hi ha un augment de serveis relacionats amb incendis de vegetació. De moment la situació és favorable.


Les impressions del cos de bombers de Rubí-Sant Cugat es corresponen amb les dades facilitades aquest dimarts pel departament de Medi Ambient de la Generalitat, que apunten que aquest 2010 es podria convertir en un dels millors anys forestals dels darrers deu anys. Tot i la quantitat de llenya acumulada als boscos catalans a causa de la nevada de l'hivern passat, l'elevada humitat, el descens de temperatures i les precipitacions ja situen aquest estiu com el tercer amb menys incendis de la dècada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.