L'audiència de Cugat.cat creix un 50% en un any, segons l'OJD


Temes relacionats

Cugat.cat assoleix els 19.000 usuaris únics al mes de març, cobrint la totalitat de llars santcugatenques ( 7/abr/10)

Cugat.cat supera els 17.000 usuaris al novembre, un 16% més que a l'octubre (11/des/09)

Cugat.cat bat rècords i frega els 15.000 usuaris a l'octubre (13/nov/09)

Cugat.cat supera els 12.500 usuaris al setembre i augmenta la seva penetració fins el 16% (14/oct/09)

Cugat.cat és el primer portal d'informació local en català (27/ago/09)


  • Comparteix:

Cugat.cat manté la tendència de creixement

Cugat.cat manté la tendència de creixement

Prop de 14.000 persones s'han connectat a Cugat.cat durant el juliol tot i el període estiuenc, que tradicionalment altera els hàbits de consum dels mitjans de comunicació. Les dades, certificades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), demostren que l'audiència del portal multimèdia ha crescut un 50% en un any, mantenint un grau de penetració sobre la població santcugatenca del 20%.

El període de vacances ha restat usuaris a Cugat.cat, que ha tancat el juliol amb gairebé 14.000 visitants únics, segons l'OJD. Durant el mes passat, els usuaris de Cugat.cat han fet més de 29.000 visites al portal i han accedit a 84.000 pàgines.

Fa tot just un any que l'OJD va començar a certificar l'audiència de Cugat.cat. Des del juliol de l'any passat fins ara, el nombre d'usuaris del portal multimèdia -que integra els productes de Cugat diari, Cugat tv i Cugat ràdio- ha crescut un 50%, passant dels 9.500 inicials als 14.000 actuals. En els 12 darrers mesos, les visites al diari electrònic han crescut més d'un 30% i les pàgines visitades han augmentat un 40%. Durant aquest progressiu augment de la seva audiència, Cugat.cat va aconseguir el març passat el seu màxim registre, amb més de 19.000 usuaris únics que van visitar més de 111.000 pàgines diferents.

La penetració del mitjà sobre el seu principal públic objectiu, que és la població de Sant Cugat, es manté prop del 20%. Amb dades de l'OJD, Cugat.cat és el primer diari electrònic d'informació local en català.

Cugat.cat és un grup de comunicació multimèdia integrat pel diari electrònic Cugat diari, l'emissora municipal Cugat ràdio (91.5 FM) i la televisió per Internet, Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.