Les reserves de sang es mantenen sota mínims a la ciutat


  • Comparteix:

Dimarts que ve es pot donar sang a la Creu Roja

Dimarts que ve es pot donar sang a la Creu Roja

Les reserves del Banc de Sang i Teixits tornen a estar sota mínims a Sant Cugat. A dia d'avui, les reserves tenen un estat global de cinc dies, un menys que fa dues setmanes. Aquest estiu els efectius del Banc de Sang són menors que l'any passat en aquesta època, ja que l'estació va començar amb menys reserves a causa dels temporals d'hivern, que van requerir la utilització de més sang.

El delegat del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, Enric Martínez, ha recordat que les reserves estan molt baixes, com ja és habitual a l'agost, a causa de l'augment dels accident i de la falta de donants en època estival. Són declaracions a Cugat.cat.

Enric Martínez

La reserva de sang està a cinc dies. El que seria ideal és entre 10 i 12 dies, però només hi ha dos grups que estan en aquest paràmentre.


Els santcugatencs poden donar sang cada dimecres a la tarda a l'Hospital General de Catalunya (HGC). Les properes dates de donació a la ciutat seran dimarts que ve a la Creu Roja, el 4 de setembre a la Casa de Cultura i 6 de setembre al Club Muntanyenc (CMSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.