Una xerrada de l'associació Noestasola posarà sobre la taula els tòpics de l'amor


Temes relacionats

Noestasola surt al carrer per fer 'visible' el maltractament a dones ( 8/mar/10)

Comença a caminar l'associació de suport a dones maltractades Noestasola (24/feb/10)


  • Comparteix:

La presidenta de l'associació, Maribel Guillamon

La presidenta de l'associació, Maribel Guillamon

El psicopedagog Daniel Gabarró portarà a mitjans de setembre a la Casa de Cultura una xerrada sobre els tòpics de l'amor. Amb l'objectiu de desmitificar tòpics i reflexionar sobre les relacions de parella, Gabarró ensenyarà als assistents com establir límits en les relacions perilloses i trencar amb els desequilibris emocionals. A través d'actes com aquest, l'associació santcugatenca Noestasola pretén treballar per ajudar dones víctimes de la violència de gènere.

L'associació Noestasola enceta el nou curs amb una conferència a càrrec del psicopedagog Daniel Gabarró, que ensenyarà als assistents com trencar els tòpics de l'amor i com establir límits en una relació. Gabarró també parlarà de l'amor romàntic de les pel·lícules, de com afrontar els desencantaments en les relacions reals i reflexionarà sobre el paper de cada membre d'una parella. L'acte tindrà lloc dijous 16 de setembre a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura.

La presidenta de l'associació Noestasola, Maribel Guillamón, ha explicat en declaracions a Cugat.cat com aquesta conferència pot ajudar les víctimes de violència de gènere.

Maribel Guillamón

Treballarem el trencament de tòpics i ensenyarem com posar límits en les relacions perilloses.


De cara a l'octubre, l'associació Noestasola ha organitzat diverses activitats educatives per als més petits amb l'objectiu de transmetre els valors de la igualtat entre sexes i frenar els comportaments discriminatoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.