Dos de cada deu pacients de l'HGC són santcugatencs


Temes relacionats

L'Hospital General assumeix fins a vuit ingressos diaris provinents de la sanitat pública (26/ago/10)


  • Comparteix:

L'HGC continua creixent en nombre d'usuaris

L'HGC continua creixent en nombre d'usuaris

Gairebé dos de cada deu pacients atesos al Capio Hospital General de Catalunya (HGC) durant el 2009 són santcugatencs. El centre ha incrementat la seva influència al Vallès, territori d'on provenen la majoria d'usuaris, i al Baix Llobregat. L'hospital ha crescut també en nombre d'hospitalitzacions; en activitat ambulatòria i quirúrgica, i també en les visites d'urgència.

El centre sanitari, on treballen 1.290 professionals, va registrar durant l'any passat la xifra de facturació més alta des de l'inici de la seva activitat ara fa 25 anys, superant els 70 milions d'euros. El Vallès Occidental continua com la comarca que proporciona més usuaris a les instal·lacions ubicades a tocar de l'AP-7. Tot i això, durant l'any passat els pacients provinents del Vallès Occidental i del Baix Llobregat van créixer un 17% i un 12%, respectivament.

Sant Cugat aporta un 16% dels usuaris de l'HGC, seguida de Sabadell amb un 12%, Rubí amb un 9% i Terrassa amb un 6%.

Més d'una cinquena part dels malalts que acudeixen a l'hospital tenen entre 31 i 40 anys. La segona franja d'edat que més pacients aporta és la infantil, de 0 a 5 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.