El Servei Català de Trànsit preveu una operació tornada esglaonada i sense problemes a les vies de pas per Sant Cugat


  • Comparteix:

L'operació tornada es concentrarà en els dos caps de setmana vinents

L'operació tornada es concentrarà en els dos caps de setmana vinents

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que l'operació tornada sigui esglaonada i es concentri aquest cap de setmana i el vinent. A més, els trams de l'AP-7 i la C-58 al seu pas per Sant Cugat no es preveuen problemàtics, així com tampoc el tram dels túnels de Vallvidrera (C-16) que passa per la nostra ciutat. El SCT preveu que la mobilitat es concentri el matí de dissabte i la tarda de diumenge, i ha activat aquest divendres un dispositiu especial per evitar accidents.

El fet que el 31 sigui un dimarts fa que la tornada es reparteixi entre els dos caps de setmana més propers, segons el Servei Català de Trànsit. Durant tot el matí de dissabte i la tarda i nit de diumenge es preveu que es concentri més mobilitat i complicacions circulatòries, i l'AP-7, que passa per Sant Cugat, serà la via amb més intensitat de circulació.

El SCT, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, ha desplegat aquest divendres un dispositiu especial per evitar problemes durant l'operació tornada. Els agents faran més de 750 controls de trànsit, alcoholèmia, drogues i velocitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.