41 persones han donat sang a la Creu Roja aquest dimarts


Temes relacionats

Les reserves de sang es mantenen sota mínims a la ciutat (25/ago/10)

Les reserves del Banc de Sang i Teixits estan sota mínims (12/ago/10)


  • Comparteix:

Cada dimecres a la tarda es pot donar sang a l'HGC

Cada dimecres a la tarda es pot donar sang a l'HGC

Una quarantena de persones han donat sang aquest dimarts a la tarda en una nova sessió de donació organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya a la Creu Roja. L'organització valora positivament la xifra, tot i que les dates són complicades, i anima els santcugatencs a donar sang aquest dissabte a la Casa de Cultura i dilluns al Club Muntanyenc (CMSC).

Un total de 44 persones s'han apropat a la Creu Roja a donar sang aquest dimarts a la tarda, quatre de les quals eren donants nous. Tot i que tres persones no han pogut donar sang per diversos motius, el Banc de Sang i Teixits considera que la xifra és molt positiva i espera arribar a les 150 bosses de sang entre les dues jornades de donació que hi haurà dissabte i dilluns a la ciutat. Ho explica el delegat de l'entitat al municipi, Enric Martínez.

Enric Martínez

Han vingut 44 persones, hem fet 41 extraccions i quatre persones eren donants nous. És un bon resultat ja que només eren tres hores i mitja.



Els santcugatencs poden donar sang cada dimecres a la tarda a l'Hospital General de Catalunya (HGC). Les properes dates de donació a la ciutat seran aquest dissabte a la Casa de Cultura i dilluns al Club Muntanyenc (CMSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.