El CAR creix amb la integració de la gestió del Canal Olímpic de Catalunya


  • Comparteix:

El Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels, passa a mans del CAR

El Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels, passa a mans del CAR

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) passa a gestionar el Canal Olímpic de Catalunya, situat a Castelldefels. L'empresa Equacat, que fins ara en tenia la direcció, s'integra d'aquesta manera al centre esportiu ubicat a Sant Cugat, en el marc de l'aprovació d'un decret llei per contenir la despesa econòmica de la Generalitat.

El Parlament ha aprovat un decret llei aquest dilluns, a través del qual es dissolen sis entitats públiques més, a banda d'Equacat, en el marc de l'acord de govern que es va aprovar l'1 de juny amb l'objectiu de contenir la despesa.

Les funcions de les entitats suprimides les assumiran altres associacions que continuen en funcionament. Així, el CAR de Sant Cugat augmentarà la seva oferta i passarà a desenvolupar activitats lúdiques i esportives que comprenen des de l'esport per entreteniment i salut fins a l'esport d'alt nivell, tant en la faceta d'entrenament com en la de competició, al Canal Olímpic de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.