Moto Club Ratpenats: 'Amb la nova normativa, no es vendran ciclomotors'


  • Comparteix:

L'edat per accedir a un ciclomotor s'endarrereix dels 14 als 15 anys

L'edat per accedir a un ciclomotor s'endarrereix dels 14 als 15 anys

Moto Club Ratpenats de Sant Cugat s'ha posicionat en contra de la nova normativa que endarrereix l'edat per accedir a un ciclomotor dels 14 als 15 anys. El seu president, Joan Carles Garcia, considera que amb aquesta mesura es reduirà notablement el nombre de motos venudes, ja que els joves preferiran esperar un any més i poder conduir una motocicleta de cilindrada superior.

La nova mesura, que s'adapta a la normativa europea, ha entrat en vigor aquesta setmana i busca reduir la sinistralitat. El president i fundador del Moto Club Ratpenats de Sant Cugat, Joan Carles Garcia, rebutja l'eficàcia d'aquesta mesura. Garcia considera que la sinistralitat només s'endarrerirà un any. Ho ha dit a Cugat.cat.

Joan Carles Garcia

Aquesta mesura no redueix la sinistralitat, només l'endarrereix. La persona agafarà la moto sense experiència als 15 anys.










Els fabricants de ciclomotors s'han oposat a la mesura perquè consideren que disminuiran les vendes. El president del Moto Club Ratpenats hi està d'acord. Garcia considera que no es vendran ciclomotors de 50 centímetres cúbics.

Joan Carles Garcia

Ningú comprarà una moto de 50 centímetres cúbics si sap que al cap d'uns mesos podrà conduir-ne una de 125 centrímetres cúbics.




Aquesta mesura, que s'inclou dins la reforma del Reglament General de Conductors, va ser aprovada fa dos anys, però no ha entrat en vigor fins ara.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.