La parròquia de Sant Cebrià de Valldoreix té nou rector


  • Comparteix:

Ermita de Sant Cebrià

Ermita de Sant Cebrià

Mossèn Josep Maria Manresa és, des d'aquest dijous, el nou rector de la parròquia de Sant Cebrià de Valldoreix. La Catedral de Terrassa ha acollit l'acte de nomenament del nou rector amb una cerimònia a càrrec del bisbe Josep Àngel Sáiz Meneses i l'anterior rector de la parròquia de Valldoreix, Mossèn Salvador Cristau. A més, la parròquia de Sant Cebrià també compta amb Albert Quílez com a nou vicari.

La parròquia de Valldoreix compta des d'aquest dijous amb Mossèn Josep Maria Manresa com a rector i el pare Albert Quílez com a nou vicari. Al Seminari Diocesà del bisbat de terrassa, ubicat a Valldoreix, també compta amb nous càrrecs. Mossèn Emili Marlés és el nou vicerector i Mossèn Carles Cahuana com a Formador.

L'acte de nomenament ha tingut lloc aquest dijous a la Catedral de Terrassa a càrrec del bisbe Josep Àngel Sáiz Meneses, que ha oficiat la cerimònia per donar la benvinguda als nous rectors i vicaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.