Sant Cugat suspèn en e-administració, però és un dels serveis més utilitzats pels ciutadans


  • Comparteix:

Jordi Puigneró en una visita a Cugat.cat

Jordi Puigneró en una visita a Cugat.cat

Sant Cugat suspèn en nivell de penetració de l'administració electrònica, segons un estudi fet públic per l'Associació d'Internautes i l'Associació pro Drets Civils, Econòmics i Socials (Adeces). L'informe, que repassa els resultats de 25 ajuntaments de l'Estat espanyol, evidencia un escàs desenvolupament del sector en general. Tot i així, l'e-TRAM situa la ciutat com a líder en el rànquing d'administracions catalanes on els ciutadans han fet més consultes, segons dades del consorci Localret.

Localret, format per les administracions locals de Catalunya per actuar per al desenvolupament de les xarxes i els serveis de telecomunicacions, ha fet pública una informació segons la qual Sant Cugat és l'ens local que ha registrat més tràmits i gestions a través del servei e-TRAM del Consorci Administració Oberta de Catalunya. El regidor de Comunicació i Innovació, Jordi Puigneró, ha fet declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Que Localret digui que Sant Cugat lidera l'ús d'administració electrònica ens congratula. Som conscients que encara queda feina per fer.


L'estudi publicat per l'Associació d'Internautes i l'Associació pro Drets Civils, Econòmics i Socials (Adeces) atribueix la baixa incidencia de l'e-administració local a la manca d'inversió pública. Puigneró també considera que aquesta és una de les causes més immediates per les quals no es desenvolupa el sector amb més rapidesa i ha destacat que encara queda molt camí per endavant.

Jordi Puigneró

Nosaltres hem fet un esforç important per modernitzar l'administració electrònica. Estem millor que altres ciutats, però encara ens queda.


Sant Cugat pretén continuar avançant en administració electrònica. Actualment es manté al voltant de la mitjana en molts aspectes interactius i telemàtics considerats en l'estudi de l'Associació d'Internautes. Dels 27 serveis interactius que segons les dues entitats s'haurien d'oferir als ciutadants, Sant Cugat en té disponibles 13.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.