Manel Sánchez: 'El relleu de Lluís Recoder a l'alcaldia serà complicat'


  • Comparteix:

Manel Sánchez

Manel Sánchez

El president de la Federació d'Associacions de Veïns (FAV), Manel Sánchez, veu possible i desitjable un augment de la participació ciutadana en el teixit associatiu de la ciutat durant aquest nou curs, tot i la crisi econòmica. Sánchez també ha considerat 'complicat' el possible relleu de Lluís Recoder a l'alcaldia, en cas que no pugui combinar el càrrec local amb nous projectes a la Generalitat si CiU forma govern.

La proximitat de les eleccions autonòmiques i la 8a posició de l'alcalde, Lluís Recoder, a les llistes del partit nacionalista per aquests comicis fan que la Federació d'Associacions de Veïns es plantegi el relleu de Recoder al capdavant de la ciutat. El president de l'entitat, Manel Sánchez, ha valorat la figura de l'alcalde i ha qualificat de 'complicada' la seva substitució.

Manel Sánchez

El senyor Recoder deixarà un llistó alt pel seu compromís. El relleu serà complicadet, tot i que la senyora Conesa serà una excel·lent candidata.




Sánchez també ha mostrat la seva preocupació per les conseqüències que comportarà la crisi econòmica en els pressupostos municipals destinats a les entitats locals. El president de la Federació ha estat crític a l'hora de fer balanç sobre l'atenció que reben les associacions per part de l'Ajuntament.

Manel Sánchez

Les entitats de Sant Cugat mereixen tenir un suport de l'Ajuntament una mica més fort i seriós del que té actualment.




D'aquí tres setmanes se celebrarà l'habitual reunió de la federació local amb totes les associacions locals per presentar els projectes d'aquest nou curs. Entre les noves propostes, destaca el taller de mediadors contra la violència de gènere que l'Associació de Veïns del Barri del Monestir organitzarà al novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.