La Festa de l'Ou Ferrat recupera les seves arrels


  • Comparteix:

La 18a edició de la Festa de l'Ou Ferrat s'ha tornat a celebrar en la seva data original, a principis de setembre, un fet que ha alegrat molt els veïns. La festivitat que ha servit per acomiadar l'estiu al barri de Can Borrull de les Planes ha reunit aquest diumenge una quarantena de persones al Casal del Pi. L'ou ferrat ha tornat a ser el protagonista de l'àpat tot i que tampoc hi ha faltat la cansalada i el bon humor.

El president de l'Associació de Veïns de Can Borrull, Roque Fernández, expressa la seva satisfacció per haver recuperat la data original de la celebració.

Roque Fernández

Aquest any hem aconseguit fer la festa en la data que s'havia fet sempre. L'any passat vam haver de fer la celebració més tard.



Aquesta tradició, que es remunta al 1992, és una oportunitat per als veïns de fer vida de barri. Fernández també destaca la importància de mantenir vius els costums del veïnat.

Roque Fernández

Va començar l'any 1992 i és un costum que no s'ha de perdre. És molt bonic i molt important pel barri.



La Festa de l'Ou Ferrat ha fet gaudir els assistents d'una jornada festiva on han mantingut un any més la tradició de menjar plegats els ous ferrats amb cansalada i pa amb tomàquet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.