La Floresta celebra el segon cap de setmana de Festa Major


  • Comparteix:

La comèdia dels errors a la UREF, durant el passat cap de setmana de Festa Major.

La comèdia dels errors a la UREF, durant el passat cap de setmana de Festa Major.

La festa major de la Floresta es reprèn a partir d'avui amb el gruix principal d'actes. Al llarg dels propers 4 dies, els florestans podran gaudir d'activitats tan populars com el ball de fi de festa, el concurs de paelles o la tradicional cantada d'havaneres.

Després del primer cap de setmana de festa major, els actes de la festa grossa de la Floresta es reprenen aquesta nit amb un concert de música dels anys 60 a càrrec dels "Incombustibles". Ja demà, els esports tornen a ser protagonistes amb la primera competició de natació, mentre que a la nit arriba la Nit Jove, una proposta que aglutina diferents concerts. Xavi Sans, membre de la comissió de festes, explica que aquesta iniciativa té molt èxit.

Xavi Sans

Divendres es fa la Nit jove. És la quarta edició. Ja sabem que la festa major ha d'aglutinar a tota la població.


Els actes continuaran dissabte amb activitats per als més menuts un dels actes més concorreguts de la festa: el concurs de paelles. També dissabte, però a la nit, serà el moment del ball de Festa Major, que en aquesta ocasió amenitzarà l'Orquestra Spirit.
Però al costat dels actes ja esperats, al llarg del cap de setmana, a més, la comissió ha preparat també alguna novetat. Ens ho comenta el mateix Xavi Sans.

Xavi Sans

Hi ha dues novetats. Tornem a recuperar el concurs de grafitis, que l'any passat no vam poder fer perquè al patrocinador se li va cremar la fàbrica. I diumenge hem canviat les sardanes per una actuació de balls tradicionals amb l'Esbart de Sant Marçal.


La Festa Major de la Floresta arribarà al seu punt i final diumenge a la nit amb la Cantada d'havaneres a càrrec del grup Gavina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.