Arcadi Oliveres: 'Tinc esperança en la declaració d'ETA'


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres

Arcadi Oliveres

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, s'ha mostrat esperançat amb la declaració d'alto al foc d'ETA i amb confiança que s'arribi a un procés de pau. En declaracions a Cugat.cat, Oliveres ha explicat que qualsevol declaració com aquesta ha de ser molt ben acollida i considerada, tot i tenir les seves mancances.

Un dels fets que ha valorat Arcadi Oliveres ha estat el fet que ETA hagi fet l'anunci unilateral i voluntàriament. Pel president de la Unipau, els mitjans de comunicació estan tractant massa 'fredament' l'anunci de la banda terrorista, i s'ha mostrat esperançat amb la declaració.

Arcadi Oliveres

L'anunci m'omple bastant d'esperança, i no s'ha d'agafar d'una manera escèptica, com fan els mitjans.




Oliveres ha destacat que s'ha d'acollir i valorar positivament una declaració com la d'ETA.

Arcadi Oliveres

Qualsevol declaració d'alto al foc ha d'estar ben acollida tot i que tingui mancances. És un anunci unilateral i voluntari.






El govern espanyol i basc han assegurat aquest dilluns que l'anunci de la banda no té cap valor, i que l'únic camí possible és una declaració d'abandonament de les armes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.