L'alcalde agraeix l'esforç del miler de santcugatencs que apadrinen infants a l'Índia


  • Comparteix:

Recoder acompanyat d'Anna Ferrer, delegada santcugatenca de l'entitat

Recoder acompanyat d'Anna Ferrer, delegada santcugatenca de l'entitat

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la capacitat transformadora dels projectes de cooperació que la Fundació Vicente Ferrer desenvolupa a l'Índia, alguns dels quals compten amb la participació de l'Ajuntament. Després d'una visita a la regió d'Anantapur, al sud del país, Recoder ha defensat el model de cooperació de la ciutat i ha agraït l'esforç del miler de santcugatencs que col·laboren amb l'entitat a través de l'apadrinament d'infants.

L'Ajuntament participa en diversos projectes de desenvolupament a l'Índia com la creació de plantes domèstiques de biogas, vivendes pels dàlits, l'estrat més baix de la societat índia, la creació i manteniment d'hospitals i escoles i projectes destinats a oferir eines de subsistència a dones dàlits.

L'alcalde, acompanyat per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, i la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha visitat els projectes de la Fundació així com l'escola impulsada des de l'ONG santcugatenca Forkids.

Recoder ha destacat la tasca que desenvolupen les dues entitats.

Lluís Recoder

Estem impressionats per la tasca transformadora d'una realitat duríssima.


L'alcalde, que ha estat acompanyat per la delegada a la ciutat de la Fundació, Anna Ferrer, i la presidenta de Forkids, Maria Pellicer, també ha tingut paraules pels padrins santcugatencs que col·laboren amb la Fundació Vicente Ferrer.

Lluís Recoder

Hi ha prop de 1.000 padrins de l'associació a Sant Cugat. Són els diners millor gastats de la seva vida.




El consistori ha destinat prop de 58.000 euros en els projectes en marxa en aquesta regió del sud de l'Índia en els darrers tres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.