El Casal de Joves TorreBlanca es convertirà en discoteca per a menors dos divendres al mes

Esther Salat i Joan Carles Busquets en la presentació del programa d'activitats

Societat

Publicat el 7/set/10 per Quim Sala

Un taller de videoclips, una discoteca per a joves menors d'edat i una ruta nocturna amb patins són les principals activitats de la nova programació del Casal de Joves TorreBlanca. L'espai juvenil ha destacat durant la presentació aquest dimarts la incorporació dels espais joves dels districtes que s'enriquiran amb els projectes del Casal.

El Casal de Joves TorreBlanca celebra enguany el seu 4t aniversari organitzant una trentena d'activitats. En els propers quatre mesos, el Casal organitzarà activitats d'oci nocturn com un combat poètic o una nit de contes per a adults. Els 30 o 40 grups de música local que s'acostumen a moure pel Casal tenen a la seva disposició un taller de videoclips que començarà a l'octubre.

El director de l'equipament municipal, Joan Carles Busquets, ha indicat que organitzaran una discoteca per a menors d'edat cada 15 dies perquè els més joves disposin d'un 'espai alternatiu per passar-s'ho bé'.

Joan Carles Busquets

Volem que els joves tinguin un espai alternatiu a les discoteques habituals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una novetat d'aquest programa són les anomenades 'Càpsules de coneixement de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació', que inclouran diferents cursos de disseny gràfic i d'edició de vídeo a la xarxa.

Un any més, els usuaris que disposin de la targeta T-Jove tindran un descompte del 10% en totes les activitats. Abans d'acabar l'any també està prevista la reobertura del servei de bar del Casal.

La temporada passada més de 4.000 joves santcugatencs van participar en les activitats del Casal.