Arcadi Oliveres: 'La mort de Panikkar ha estat una gran pèrdua'


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres

Arcadi Oliveres

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, considera que la mort del filòsof Raimon Panikkar el passat 27 d'agost ha estat una gran pèrdua. Per Oliveres, admirador del filòsof i teòleg, Panikkar ha deixat petjada no només en el treball d'aproximació de les cultures d'orient i occident, sinó també en la societat catalana.

El 1998 la Unipau va entregar a Raimon Panikkar, conjuntament amb l'Institut Víctor Seix de Polemologia, el Memorial Joan XXIII per la Pau. De fet, segons Oliveres, la relació entre la Universitat i Panikkar era pròxima. El president de la Unipau ha explicat que la mort de Panikkar és una gran pèrdua.

Arcadi Oliveres

Panikkar ha estat reconegut internacionalment, i la seva mort és una gran pèrdua també per Catalunya.


Raimon Panikkar va morir el passat 27 d'agost a Tavertet, als 91 anys. El filòsof i teòleg va néixer a Barcelona, va viure als Estats Units i a Catalunya. De pare indi i mare catalana, va ser ordenat com a sacerdot i va publicar més de 50 llibres i 500 articles en diverses llengues.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.