Una desena d'activitats conformen la Festa Major del barri de Sol i Aire


  • Comparteix:

El barri de Sol i Aire celebra també la seva Festa Major aquest cap de setmana amb més una desena d'activitats. El tret de sortida el donarà el pregó que aquest any anirà a càrrec d'un dels membres d'una de les primeres famílies que van arribar al barri.

La novena edició d'aquesta festa arriba amb la voluntat de fer passar una bona estona a tots els veïns del barri amb activitats per a tots els públics. Els actes començaran a les 9 del vespre de demà divendres amb el pregó i el vi d'honor. Enguany, l'honor ha recaigut en Miquel Romero, net d'una de les primeres famílies del barri. El president de l'associació de veïns de Sol i Aire, Guillem Roca ens explica quina és la tradició del pregoner, una tradició que va començar en la seva persona.

Guillem Roca

Com a veí més antic, jo vaig ser el primer pregoner. Així, els anys següents hem triat el pregoner segons l'ordre d'arribada al barri.


Les diferents propostes d'aquesta festa inclouren iniciatives tan originals la presentació del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire, un dels primers a ser reconeguts per la Generalitat, i d'altres més populars, com la Festa de l'Escuma. Enguany, la novetat vindrà de la mà de la primera cursa de vehicles casolans, on els veïns posaran a prova la seva capacitat inventiva. Amb tot plegat, Guillem Roca confia repetir l'èxit de l'any passat tot i que el pressupost ha estat més just.

Guillem Roca

Nosaltres creiem que ens tornarem a superar perquè el boca a boca funciona bé. El nostre objectiu és fomentar la unió entre els veïns i que tothom ho passi bé.


Les activitats de la festa es completen amb un sopar de germanor, divesos balls, un passi de diapositives i el sorteig del soci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.