La Jove Cambra de Sant Cugat s'estrena a la ciutat amb el concurs 'Joves a Debat'


Temes relacionats

Jove Cambra Internacional organitza un concurs de debat a Sant Cugat ( 1/jul/10)


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la competició sobre debats

Imatge del cartell de la competició sobre debats

L'associació Jove Cambra Internacional (JCI) s'estrena a Sant Cugat amb una competició de debats per equips sota el nom 'Joves a Debat'. Per participar cal ser santcugatenc, tenir entre 18 i 40 anys i formar un equip amb tres persones. L'equip guanyador del concurs que se celebrarà l'últim dissabte de setembre participarà en una final catalana a Lleida amb els equips guanyadors dels altres municipis.

El concurs consisteix a defensar un tema posicionant-se a favor o en contra. Un jurat serà l'encarregat de valorar l'actuació de cada equip. Per igualar el nivell dels participants, l'organització exigeix uns coneixements bàsics que s'ensenyaran a través d'uns cursos de formació que s'impartiran dissabte de la setmana vinent al Casal de Joves TorreBlanca.

El responsable de la competició, Toni Rodríguez, explica quins són els coneixements que els participants adquiriran a través d'aquests cursos.

Toni Rodríguez

Amb la formació adquiriran tota una sèrie de coneixements i habilitats que els joves podran posar en pràctica en un futur.



Fa tan sols un parell de mesos que la Jove Cambra Internacional va obrir una seu a la ciutat i 'Joves a Debat' és la seva primera activitat. Rodríguez remarca la importància del concurs per donar a conèixer l'associació.

Toni Rodríguez

Ens agradaria que aquest concurs fos una oportunitat perquè els joves coneguessin la nova seu de la Jove Cambra a Sant Cugat.



El concurs se celebrarà a 12 ciutats més i els guanyadors de cada competició s'enfrontaran en una final a nivell nacional. El guanyador de la final catalana s'emportarà un premi de 1.000 euros i participarà en el Concurs de Debat Europeu en el marc de la Conferència Europea de Tarragona 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.