Els Gausacs demostren fora de casa que la gamma de 7 està consolidada


  • Comparteix:

El 4 de 7 realitzat pels Castellers a Llinars del Vallès

El 4 de 7 realitzat pels Castellers a Llinars del Vallès

Els Castellers de Sant Cugat han participat aquest cap de setmana en dues actuacions fora la ciutat, on han realitzat cinc construccions de set. La seva presència a Llinars del Vallès i Poblenou ha servit per escalfar motors de cara a la Festa Major de Valldoreix, on tenen previst repetir la torre de 7. És per això que els camises verdes oferiran un assaig especial aquest divendres a la plaça de la Vila.

L'actuació de Llinars del Vallès ha comptat amb el 3 de 7, el 4 de 7 i el 3 de 6 aixecat per sota. A Poblenou, els Gausacs han posat a prova el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 7 amb agulla.

Les dues actuacions han de servir per preparar-se per la seva presència a la Festa Major de Valldoreix, on els castells de 7 també tindran un paper destacat. De fet, l'objectiu és poder repetir la torre de 7. Un assaig extraordinari a la plaça de la Vila divendres vinent a les nou del vespre servirà per acabar de perfilar la seva actuació a les celebracions valldoreixenques.

A més, els Castellers de Sant Cugat donaran el tret de sortida aquest diumenge als tallers del programa 'Tots som una colla', per tal d'apropar la cultura castellera als nouvinguts.

Els tallers tindran lloc aquest diumenge i el dimarts de la setmana vinent a les set de la tarda i divendres següent a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.