Youvote.info uneix la veu de ciutadans i consumidors per llençar projectes de caire social


  • Comparteix:

Logotip de l'empresa

Logotip de l'empresa

Una nova manera de donar veu a persones i associacions a través d'internet. Això és el que ofereix l'empresa santcugatenca de nova creació Youvote.info a través de la seva pàgina web. Aquesta nova eina digital permet llançar qualsevol tipus de campanya de recollida de signatures, fer enquestes o denunciar les qüestions socials més diverses a través d'aquesta nova plataforma virtual. L'objectiu és que entitats, associacions i particulars tinguin més fàcil unir esforços per assolir els seus objectius. Youvote.info, a més, destinarà part dels seus beneficis a projectes socials.

Els responsables de l'empresa són María José i Daniel Pellicer, dos germans emprenedors que han anat madurant aquest projecte el darrer any, i que és, en part, fruit de la crisi. María José Pellicer ha explicat que l'empresa ha sorgit de la necessitat de poder ajudar a tirar endavant denúncies que sovint el ciutadans no saben on ni com adreçar-les.

Ara, ha explicat Pellicer, ho poden fer a través d'aquesta nova pàgina web. Són declaracions a Cugat.cat.

María José Pellicer

És una eina directa i fàcil per poder assolir allò que volem per la nostra societat.


Aquesta iniciativa neix acompanyada d'un altre mesura de responsabilitat social molt clara. Youvote.info destina part dels seus beneficis directament a projectes socials amb l'objectiu de retornar a la societat part del que li aporta.

María José Pellicer

Youvote neix com empresa social. Part dels beneficis aniran destinats a projectes socials de l'entorn.



Pellicer ha destacat que Youvote.info, a més d'aquesta responsabilitat social que porta incorporada, respon també a la necessitat de fer front al capitalisme liberal imperant a l'actualitat i que ha portat a la situació de crisi actual, amb una economia allunyada de les persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.