El Parc de Collserola continua sense notícies sobre la declaració del parc natural


Temes relacionats

Recoder: 'No aprovar el parc natural de Collserola en aquesta legislatura seria un gran fracàs del tripartit' ( 2/ago/10)

La Generalitat assegura que Collserola serà parc natural abans d'acabar la legislatura ( 7/jun/10)

L'equip de govern denuncia que la Generalitat encara no ha fet efectiva la seva integració al Consorci de Collserola (26/mai/10)


  • Comparteix:

El parc de Collserola vol ser declarat parc natural abans d'acabar aquesta legislatura

El parc de Collserola vol ser declarat parc natural abans d'acabar aquesta legislatura

El màxim responsable del Consorci del Parc de Collserola, Marià Martí, desconeix quan es farà realitat la declaració de Collserola com a parc natural. En una entrevista a Cugat.cat, Martí ha dit que confia en què el govern compleixi amb el seu compromís de formalitzar la declaració abans que s'acabi la legislatura, d'aquí a dos mesos, tot i que afegeix que encara no té cap novetat sobre el procés. Fa un any i mig la Generalitat va fer el primer pas amb la signatura d'un conveni que permetia la seva incorporació al Consorci, tot i que encara no s'ha fet efectiva.

La declaració del parc natural de Collserola encara no s'ha fet efectiva tot i els anuncis reiterats per la Generalitat, que el passat mes de juny va assegurar, per boca del conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, que Collserola seria parc natural abans d'acabar la legislatura.

El gerent del Consorci del Parc de Collserola, Marià Martí, ha declarat en una entrevista a Cugat.cat que desconeix les causes que han provocat els successius endarreriments en el procés. Tot i això, Martí confia que la Generalitat entrarà al Consorci abans d'acabar la legislatura i que el Govern complirà el seu compromís de declarar Collserola parc natural.

Marià Martí

Les traves que hi ha són dins la Generalitat, per tant no sabem més. Ara jo desitjo que en aquesta legislatura es produïssin aquests dos fets.



El procés va començar formalment fa set anys amb l'aprovació al Parlament d'una resolució demanant la declaració de Collserola com a parc natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.