La policia rastreja una oficina de Sant Cugat buscant la pista d'una entitat vinculada al cas 'Palma Arena'


  • Comparteix:

Jaume Matas i Iñaki Urdangarin signant un conveni / Font: Diari de Mallorca

Jaume Matas i Iñaki Urdangarin signant un conveni / Font: Diari de Mallorca

La policia ha visitat una oficina de Sant Cugat rastrejant la pista de l'Institut Noós, una entitat vinculada a Iñaki Urdangarín que figura al sumari del cas 'Palma Arena' com a presumpta beneficiària de la trama de corrupció que apunta a Jaume Matas. Segons publiquen diversos diaris balears, els investigadors han comprovat que la seu santcugatenca de l'entitat ja no acull les dependències de Noós. Els investigadors admeten que no tenen cap pista sobre la ubicació de l'entitat reclamada pel jutge José Carrasco.

L'adreça santcugatenca de l'Institut Noós, a l'avinguda de les Corts Catalanes, apareix fent una senzilla recerca a través de qualsevol cercador d'Internet. Malgrat això, la policia estatal ha comprovat, per ordre del jutge, que a l'immoble ja no queda cap rastre de l'entitat, vinculada al duc de Palma, Iñaki Urdangarín, i que hauria cobrat 1'2 milions d'euros gràcies als convenis auspiciats per Jaume Matas. L'anterior president balear del PP és el principal encausat en el sumari del cas 'Palma Arena' de presumpta corrupció al voltant de la construcció del velòdrom que porta el mateix nom.

Els investigadors reconeixen que la recerca de la seu de Noós no ha donat cap resultat. Els agents tampoc no han trobat el contacte telefònic dels responsables de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.