La diada de l'Alzheimer a Sant Cugat arrenca amb una tómbola solidària


  • Comparteix:

Foto d'arxiu de la darrera edició de la tòmbola a la diada de l'Alzheimer

Foto d'arxiu de la darrera edició de la tòmbola a la diada de l'Alzheimer

L'Associació Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFAV) inicia aquest dissabte el seu programa d'activitats i xerrades al voltant de la celebració del Dia Mundial de la malaltia, que tindrà lloc el dimarts. L'activitat principal serà una tómbola que se celebrarà a la plaça dels Quatre Cantons. La recaptació anirà destinada a reforçar la formació i el suport als familiars dels malalts i, per primer cop, a una beca econòmica per a la família més necessitada. Una conferència i una xerrada-col·loqui completen el programa d'actes de la diada.

Enguany, la tómbola presenta algunes novetats. A causa de la qualitat dels regals recollits de famílies i comerços catalans, l'associació ha decidit afegir la possibilitat de comprar un tiquet de 20 euros, conservant els de cinc i els de 10. La presidenta de l'Associació Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental, Isabel Martínez, s'ha mostrat sorpresa amb la quantitat de regals recollits tot i la crisi. Són declaracions a Cugat.cat.

Isabel Martínez

Hem recaptat els regals amb certa por per si la crisi ens afectava. Al final hem recollit 700 regals. No ens ho esperàvem.


A part de la tómbola, també hi haurà la conferència 'Memòria: de l'envelliment a la malaltia', a càrrec del cap de la Unitat de Geriatria de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el doctor Salvador Altimir. Una xerrada-col·loqui sobre conviure amb l'Alzheimer tancarà l'últim dia de la diada. Les xerrades es faran aquest dimarts i dijous, respectivament.

La diada de l'Alzheimer té com a objectiu principal conscienciar la població de les conseqüències de la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.