Daniel Gabarró dissecciona les relacions de parella a la Casa de Cultura

La xerrada ha tingut lloc a la Casa de Cultura

Societat

Publicat el 16/set/10 per Adria Claramunt

'L'amor no vol dir aguantar-ho tot, perquè també ha d'incloure intel·ligència i energia'. Així s'ha expressat l'expert en temes de gènere Daniel Gabarró a la conferència 'Els tòpics de l'amor', organitzada per l'associació Noestasola, a la Casa de Cultura. Gabarró ha repassat alguns dels problemes de parella més habituals i ha explicat que hem d'aspirar a ser feliços i a mantenir relacions equilibrades. També ha destacat que la por al trencament i la soledat és un dels principals causants que moltes parelles no evolucionin.

Gabarró ha explicat que l'amor és ser capaç d'estimar i això significat, també, buscar el màxim per a un mateix i per als altres. Per això considera que cal canviar o, fins i tot, trencar una relació, si no fa del tot feliç a la persona. El conferenciant ha destacat que l'amor no ha de suposar 'aguantar-ho tot'. Són declaracions a Cugat.cat.

Daniel Gabarró

L'amor no té res a veure amb ser tou i aguantar-ho tot, perquè ha d'incloure intel·ligència i energia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Gabarró ha reiterat que cal posar límits dins les relacions perquè es pot caure en la subordinació.

Daniel Gabarró

En la relació amorosa tens la capacitat de donar a l'altre tot el que vols però hi ha d'haver límits. Si no és així depens de l'altre i l'utilitzes per sentir-te estimat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Al voltant d'una seixantena de persones han assistit a aquesta xerrada organitzada per l'associació contra la violència de gènere Noestasola.