El magazín 'Sant Cugat a fons' torna avui amb novetats


  • Comparteix:

L'equip del magazín 'Sant Cugat a fons', dirigit per Sílvia González

L'equip del magazín 'Sant Cugat a fons', dirigit per Sílvia González

El magazín 'Sant Cugat a fons' ha tornat avui a la graella de Cugat rŕdio (91.5 FM) amb nou format i nou horari. De dilluns a divendres, de 10 a una de la tarda, el programa abordarŕ temes de ciutat amb la participació dels santcugatencs. A més, Cugat rŕdio estrena avui la radiofórmula informativa 'Retalls de ciutat', que omplirŕ de continguts les tardes i els caps de setmana.

El programa, conduďt per Sílvia González, vol potenciar la participació ciutadana i que els oients i internautes concebin l'espai com una plataforma per fer arribar els seus dubtes, observacions i denúncies sobre temes de ciutat.

El correu del programa és afons@cugat.cat i els telčfons de participació 93 675 15 87 i 93 675 15 88. El magazín també ha activat el seu usuari a Facebook, des d'on els internautes poden fer els seus comentaris sobre el programa.

'Sant Cugat a fons', que obre avui la setena temporada en antena, compta amb Sergi Alemany i Jordi Feixas a la locució i producció, i Raül Orgales al control tčcnic. El programa té vint-i-cinc colˇlaboradors, entre ells el cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, el director i el programador del Teatre-Auditori, Pep Tugues i Gerald Fannon, i els historiadors Joan Troyano i Montse Rumbau, entre d'altres.

El magazín tindrŕ seccions dedicades al consum, medi ambient, esports, solidaritat, feina, tercera edat, seguretat, llibres, catalŕ, oci, cinema, teatre, histňria, benestar, castells i humor.

A més, Cugat rŕdio estrenarŕ també avui una nova radiofórmula informativa que omplirŕ les tardes i els caps de setmana de continguts d'actualitat i servei públic, que es combinaran amb la millor selecció musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.