David Martínez, distingit Quixot de l'any pel Centro Castellano-Manchego


  • Comparteix:

David Martínez, Mercedes Serrano i Bonifacio López

David Martínez, Mercedes Serrano i Bonifacio López

David Martínez, Mercedes Serrano i Bonifacio López són els nous Quixot, Dulcinea i Sancho d'enguany. El Centro Castellano-Manchego ha entregat aquest dissabte les distincions, que reconeixen l'aportació feta pels membres a l'associació durant els 23 anys de la seva existència. Una trajectòria que el centre ha celebrat amb un dinar popular.

El president de l'associació, Manuel López, ha destacat la contribució dels tres socis mereixedors de la distinció més important que atorga el Centro Castellano-Manchego.

Manuel López

Aquest any, el guardó Quixot és per al tresorer David Martínez; el Dulcinea és per a la cordobesa Mercedes Serrano i el Sancho, per al manxec Bonifacio López.


L'acte ha comptat amb la presència d'una seixantena de persones que, després d'un aperitiu a base del famós formatge manxec i el típic 'pisto' de la seva terra, han degustat el també tradicional 'cocido manchego'.

Josefina Díaz, una de les cuineres de l'entitat, ha explicat a Cugat.cat els secrets del cèlebre 'cocido'.

Josefina Díaz

Els ingredients són costella de porc, carn de vedella i de pollastre, cigrons, col, botifarrons, xoriç i unes mandonguilles fetes de pernil salat i pa característiques de Castella la Manxa.


Els assistents a la festa han subratllat les múltiples activitats que l'entitat ofereix cada any i n'han destacat aquestes jornades culturals, que s'allargaran fins a l'octubre. La iniciativa compta amb propostes com concursos de jocs de taula, competicions de truites i postres, obres de teatre i cantades d'havaneres, entre d'altres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.