Viatge a Brussel·les del Síndic de Greuges local per conèixer com funcionen les institucions europees


  • Comparteix:

Fotografia dels síndics en el seu viatge a Brussel·les

Fotografia dels síndics en el seu viatge a Brussel·les

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, ha viatjat a Brussel·les per conèixer el funcionament de les institucions de la Unió Europea. Durant la seva estada, Clavell s'ha entrevistat amb el Defensor del Poble Europeu i han establert la possibilitat de col·laborar en un futur. Mira l'entrevista a Cugat tv

A través d'una invitació dels representants de la Comissió Europea a Barcelona, el Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, i una vintena de síndics catalans més, han viatjat a Brussel·les per conèixer 'de primera mà' el funcionament de la Comissió Europea i del Parlament Europeu.

Jaume Clavell s'ha entrevistat amb el Defensor del Poble Europeu, que actua d'intermediari entre el ciutadà i les autoritats europees, i té la missió d'investigar les denúncies que li arriben dels ciutadans. Clavell ha explicat que ha intercanviat informació amb el representant del ciutadà europeu i han deixat la porta oberta de cara a una possible col·laboració en un futur.

En una entrevista a Cugat.cat, Clavell ha justificat el viatge indicant que els ciutadans santcugatencs cada vegada es veuran més afectats per les decisions que es prenen a Europa.

Jaume Clavell

Els estats cada vegada depenen més d'Europa. Els santcugatencs es veuen afectats per les lleis de la Comunitat Econòmica Europea.




Jaume Clavell també s'ha entrevistat amb els eurodiputats catalans Raimon Obiols i Ramon Tremosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.