L'AFA i la Creu Roja tornen a sumar forces per ajudar els malalts i familiars d'Alzheimer


  • Comparteix:

L'AFA ofereix suport als malalts i als seus familiars

L'AFA ofereix suport als malalts i als seus familiars

L'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer (AFA) i la Creu Roja sumen forces amb un acord de col·laboració que permetrà que els malalts i familiars participin en diverses activitats al local santcugatenc de la Creu Roja. L'AFA repartirà beques als familiars dels malalts perquè pugin participar-hi, mentre que la Creu Roja cedirà els espais on es faran activitats noves, tant per a familiars com per a malalts. L'acord s'ha signat aquest dimarts coincidint amb el dia mundial de la malaltia.

L'AFA ja porta 10 anys a la ciutat donant suport moral i psicològic als malalts d'Alzheimer. La presidenta de l'associació, Isabel Martínez, ha explicat en què es tradueix l'acord. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat ràdio.

Isabel Martínez

Els nous plans passen per donar beques pels familiars dels malalts per participar en diverses activitats.





No és la primera vegada que les dues entitats sumen forces en aquest àmbit. Des de fa cinc anys, la Creu Roja posa a disposició de l'AFA les instal·lacions que permeten que els familiars de malalts d'Alzheimer es reuneixin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.