Els florestans celebren que el Síndic demani més vigilància al districte


Temes relacionats

El Síndic de Greuges obrirà una investigació per resoldre els problemes d'inseguretat de la Floresta (22/set/10)

El PSC demana videovigilància a la zona de l'estació de la Floresta (16/set/10)

Martorell afirma que la Comissió de Videovigilància no autoritzaria posar càmeres a l'estació de la Floresta (16/set/10)

Veïns de la Floresta alerten de la crispació que viu el districte davant la inseguretat (13/set/10)


  • Comparteix:

Els veïns denuncien l'ambient de la zona de l'estació

Els veïns denuncien l'ambient de la zona de l'estació

Els veïns de la Floresta consultats per Cugat.cat celebren que el Síndic de Greuges demani que s'investigui la inseguretat i que s'augmenti la vigilància al districte. Els florestans denuncien de nou la situació, però alguns perceben una certa millora en les darreres setmanes. L'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta Pearson no es posiciona fins la reunió amb el consistori i els cossos policials, prevista per dilluns vinent.

Segueixen preocupats. Els veïns de la Floresta consultats per Cugat.cat asseguren haver presenciat al voltant de l'estació baralles amb gossos, tràfic de drogues i pintades a les façanes dels edificis. Denuncien la situació, però alguns noten un punt d'inflexió des de la baralla de principis de setembre, que va involucrar una trentena de persones.

Els florestants consultats per Cugat.cat comparteixen amb el Síndic de Greuges, Jaume Clavell, que cal millorar la vigilància policial. Escoltem dues veïnes del districte, Montse Inglés i Maribel Martínez.

Veïnes

Si hi ha veïns molestos, cal fer la investigació. La policia consenteix massa a la Floresta./ Si hi ha un cotxe patrulla a l'estació, no s'assebenten del que passa en altres zones del districte.


De la seva banda, el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta Pearson, Iñaki Reixac, s'absté de valorar la situació fins la trobada amb l'Ajuntament. Els veïns es reuniran dilluns vinent amb membres del consistori i dels cossos policials per buscar solucions al problema que denuncien.

Des de la baralla de principis de setembre, Mossos d'Esquadra no ha augmentat la vigilància a la zona, segons han indicat fonts de la policia nacional a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.