Màrius Serra visita la ciutat per difondre el 'Mou-te pels quiets'


  • Comparteix:

Màrius Serra, impulsor de la iniciativa

Màrius Serra, impulsor de la iniciativa

La iniciativa 'Mou-te pels quiets', engegada per Màrius Serra i Nexe Fundació, arriba la setmana que ve a Sant Cugat carregada d'activitats. Una exposició sobre el concert solidari que va crear aquest moviment, un taller de contes i una conferència seran les principals propostes que serviran per sensibilitzar la societat sobre la pluridiscapacitat infantil.

L'exposició 'Mou-te pels quiets', del fotògraf Jordi Ribó, donarà el tret de sortida a la mostra. Les instantànies ensenyen els artistes que van participar al concert solidari organitzat per recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia en diferents indrets. L'exposició fotogràfica es pot visitar a l'Ajuntament des del dimarts de la setmana vinent i fins el segon divendres d'octubre. Una altra de les propostes serà el taller de contes 'Mimi, la girafa blava' escrit per la directora de Nexe Fundació, Cécile de Visscher, i a càrrec de Sara Torrents a la Biblioteca del Mil·lenari el primer dissabte d'octubre al punt del migdia.

El periodista i escriptor Màrius Serra va publicar al 2008 el llibre 'Quiet', en el que narra l'experiència de conviure amb el seu fill Llullu, que va néixer amb una greu encefalopatia. Serra, que segueix lluitant per divulgar la pluridiscapacitat infantil, ha donat alguns consells a les famílies que es troben amb un infant amb pluridiscapacitat de zero a sis anys.

Màrius Serra

Necessitat d'entrar en una certa normalitat des del principi. És la meva experiència i el que intento transmetre.


Finalment la conferència 'Responsabilitat Social: Camins per una relació exitosa entre empresa i ONG' serà l'últim acte de 'Mou-te pels quiets' a Sant Cugat. La xerrada comptarà amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder; l'economista creador del concepte 'Teaming', Jil van Eyle; Màrius Serra i la directora de Nexe Fundació, Cécile de Visscher. La ponència es farà a EsadeCreapolis el primer dilluns d'octubre a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.