ASDI fa un balanç positiu dels tallers d'estiu tot i que dubten que es repeteixin al setembre


  • Comparteix:

L'associació d'ajuda als discapacitats, ASDI, es repensarà la possibilitat de no fer els casals d'estiu al setembre si no es capgira el baix nivell d'inscripcions registrat fins ara. Pel que fa a les activitats realitzades durant el mes de juliol, han acabat amb una valoració positiva, tot i que s'han hagut de traslladar a l'escola Ferran i Clua on han disposar de menys espai per fer les activitats i tallers.

Tot indica que no hi haurà casals de setembre a ASDI. Malgrat la bona acollida de les activitats organitzades durant aquest mes, Carol Medina, coordinadora de lleure de l'associació, ha manifestat que dubta seriosament de la celebració dels que havien de començar el dia 1 de setembre.

Carol Medina

La primera setmana es feien totes les activitats a l'escola, tot i que cada setmana feiem una sortida. A més no podiem anar a la piscina, però després tot va canviar i en van fer una valoració bona


Aquestes activitats de juliol han acabat amb un balanç positiu, malgrat que no han succeït tal com estava previst, fet que ha propiciat certs nervis entre els assistents.

Carol Medina

Perquè el problema és que es fan en funció de la gent que s'hi apunta i no se si arriben als mínims


D'entre les activitats que els participants han pogut fer en aquests casals, destaca, a banda del bany a la piscina, diversos tallers de manualitats, així com de teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.