Panta Rei proposa un estudi d'esport, motivació i benestar emocional


  • Comparteix:

Panta Rei també va participar a la Festa Major de Sant Cugat

Panta Rei també va participar a la Festa Major de Sant Cugat

Els especialistes en benestar emocional de Panta Rei, amb establiment a la rambla de Can Mora, ha començat un nou projecte. La iniciativa estudia els vincles entre l'esport i les emocions en motiu de la 27a edició de la Mitja Marató que tindrà lloca a la ciutat el primer diumenge d'octubre.

La iniciativa se centra en l'aprofitament de les bones sensacions que aporta l'activitat física. Per fer palès aquest procés, Panta Rei planteja la realització d'un qüestionari abans i després de la cursa a més d'una acció motivadora el mateix dia de l'esdeveniment esportiu.

Així ho ha explicat el membre de Panta Rei Tomàs Navarro a l'espai que Cugat.cat dedica setmanalment al benestar dels seus oients dins el magazín 'Sant Cugat a fons'.

Tomàs Navarro

L'activitat permet l'alliberament d'endorfines. Volem comprovar com es produeix aquest procés durant la 27a Mitja Marató.


Aquest és només un dels estudis duts a terme per l'entitat que, a més d'oferir cursets de formació a empreses i a individuals, també ha organitzat xerrades populars dedicades a les relacions de parella, a la família i a la influència de la feina en el dia a dia dels ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.