La sardana s'uneix a les jornades de Patrimoni Viu en el foment de la cultura més tradicional


  • Comparteix:

Diverses colles participants durant la ballada de 'La infantona'

Diverses colles participants durant la ballada de 'La infantona'

El 35è Aplec de la Sardana ha reunit aquest diumenge quatre cobles a la plaça d'Octavià. La Principal del Llobregat, la Mediterrània, la Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i la Jovenívola de Sabadell han tocat durant tot el dia en una trobada que també ha inclòs un concurs de colles improvisades. A diferència de l'any passat, l'aplec d'enguany s'ha enmarcat en la iniciativa Patrimoni Viu 2010 i ha estrenat dues noves sardanes.

El president de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Josep Miró, ha destacat que tot i comptar amb una assistència de públic semblant a la d'edicions anteriors, aquesta vegada la iniciativa també ha estat satisfactòria gràcies a la meteorologia favorable.

L'alcalde, Lluís Recoder, també n'ha fet un balanç positiu als micròfons de Cugat.cat.

Recoder

Crec que aquesta edició ha anat molt bé perquè es tracta del 35è any. S'han estrenat dues noves peces i l'assistència de balladors ha estat bona.


La jornada ha començat a les deu del matí i s'ha allargat fins a les vuit del vespre, moment en què s'ha dut a terme un sorteig de diversos productes i regals per recaptar fons per a l'entitat organitzadora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.