L'Aula d'Extensió arriba als 10 anys amb més de 700 conferències


  • Comparteix:

Marc Plens, al centre

Marc Plens, al centre

L'economia, la música, l'art, les ciències aplicades, la història local i els temes socials són els eixos sobre els que es vertebren les conferències programades per l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per aquest trimestre. Un curs marcat per la celebració del 10è aniversari de l'Aula, que coincideix amb una temporada en què la sala de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) ja ha quedat petita per acollir les conferències.

Només queden una desena de places per la desena de conferències que ha programat l'Aula d'Extensió Universitària per a aquest trimestre. Ho ha subratllat el seu president, Marc Plens, que s'ha mostrat molt content per poder commemorar el 10è aniversari de l'entitat, tot i que no ha avançat els actes de celebració de la fita.

Marc Plens

El curs és molt especial per nosaltres, perquè celebrem el 10è aniversari. És molt important per nosaltres.



L'economia serà un dels temes de la programació del trimestre. El tret de sortida de les conferències, precisament, el donarà Pedro Nueno amb la conferència 'L'entusiasme emprenedor de Xina', el primer dilluns d'octubre. Una xerrada que es farà al Trade Center, un altre dels escenaris que ha quedat petit pels socis de l'Aula.

Plens ha detallat les temàtiques que s'abordaran durant el trimestre.

Marc Plens

Seguirem parlant d'economia, ciència, art o societat. Hi haurà participació santcugatenca.



Francesc Lozano, Núria Ferré, Albert Calzada, Pep Blanes i Juanjo Cortés oferiran les seves conferències de geografia, ciència o història local a la sala de l'ANC. Els temes socials, amb Joan Tres i Lluís Permanyer, s'abordaran a la sala de La Unió, mentre que la il·lustradora Pilarín Bayés, guardonada amb el premi Serra d'Or i amb una Creu de Sant Jordi, oferirà la xerrada 'El perquè de l'art' al Trade Center. Totes les xerrades seran de dos quarts de sis a tres quarts de set de la tarda.

L'acte de cloenda del curs, que és obert al públic santcugatenc, serà com sempre al Teatre-Auditori. Enguany, la conferència musicada serà sobre Chopin, i la interpretació anirà a càrrec del pianista Daniel Ligorio. Serà el segon dilluns de desembre a les nou del vespre.

L'Aula d'Extensió Universitària continua apostant per seminaris, tertúlies, cursets d'informàtica i excursions com a activitats complementàries a les conferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.