L'Associació de Veïns de Mas Gener demana dimissions per la supressió de la Festa Major


Temes relacionats

Mas Gener no celebrarà la seva Festa Major 2010 (16/jun/10)


  • Comparteix:

Consell de districte de Mira-sol

Consell de districte de Mira-sol

L'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, a Mira-sol, insta l'Ajuntament a depurar responsabilitats per un seguit d''errors' que han provocat que aquest any el barri no hagi pogut celebrar la seva Festa Major. El president de l'Associació de Propietaris i Veïns del sector, Josep Canut, ha demanat dimissions per aquests errors, ja que el barri comptava amb un pressupost per desenvolupar com cada any les activitats, però no amb els permisos municipals. De la seva banda, la sotspresidenta del districte, Esther Salat, ha assegurat que el consistori estudiarà si hi ha hagut errors.

L'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener comptava amb una subvenció de 1.000 euros per a la celebració, que habitualment té lloc el primer cap de setmana de setembre.

Davant la manca de permisos municipals per desenvolupar algunes de les activitats, els veïns van suspendre la festa. Tot i així, ara demanen responsabilitats a l'Ajuntament.

Ho explica el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Canut.

Josep Canut

Entenem que hi ha hagut errors. Un error que provoca la supressió de tota la festa exigeix buscar responsabilitats i dimissions.



De la seva banda, la sotspresidenta del districte, Esther Salat, ha assegurat a Cugat.cat que l'Ajuntament estudiarà els motius d'aquests 'errors'.

Esther Salat

Ho treballarem a nivell intern amb l'àmbit de Cultura per posar sobre la taula aquests errors.




El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Canut, ha demanat responsabilitats a l'Ajuntament durant el darrer consell de districte de Mira-sol, celebrat aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.