La inspecció de l'ITV ja es pot reservar per Internet


  • Comparteix:

La nova delegació ha entrat en funcionament aquest mateix any

La nova delegació ha entrat en funcionament aquest mateix any

El centre de l'ITV de Sant Cugat compta des d'ara amb un nou servei per poder concertar dia i hora per a la inspecció tècnica dels vehicles a través de la seva plana web. Amb aquest sistema, s'espera que sigui d'una major comoditat realitzar aquest tràmit que fins ara només es gestionava a través d'un telèfon 902.

Ignasi Fàbregas, cap del Departament de Màrketing de l'empresa APPLUS, ha explicat en què consisteix el servei que ofereix l'empresa a través de la seva pàgina web.

Ignasi Fàbregas

És una pàgina corporativa sobre totes les línies de negoci APPLUS i ara conté el servei de concertació de cita online, amb la qual cosa no cal que truquin al telèfon 902, sinó que es pot fer online


De moment, la prioritat principal per l'empresa, segons Fàbregas, és la bona acollida del servei per part dels usuaris. La delegació de l'ITV de Sant Cugat va entrar en funcionament el passat mes de genera, i compta amb una línia automatitzada per fer la revisió dels vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.