La festa Patronal de la Policia Local serveix per reiterar la necessitat d'una nova comissaria


  • Comparteix:

La comissaria de la Policia Local ja ha quedat petita

La comissaria de la Policia Local ja ha quedat petita

L'alcalde, Lluís Recoder, creu 'urgent' la construcció de la nova comissaria de la Policia Local, a causa del creixement del cos policial en els últims anys. Recoder ho ha dit durant la Festa Patronal de la Policia Local, on també l'inspector en cap, Josep Maria Escarré, ha reiterat la necessitat del nou equipament.

A banda de la mostra de les tasques que desenvolupa la policia canina a la ciutat i de l'entrega de les distincions a diversos agents del cos, durant la Festa Patronal de la Policia Local, Recoder i Escarré han reiterat que cal construir la nova comissaria.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha subratllat que només falta detallar l'adjudicació pressupostària necessària per construir l'equipament. En aquest sentit, ha explicat que ja s'ha tancat la ubicació de la comissaria, al costat de la dels Mossos d'Esquadra, i quines característiques ha de complir l'edifici. L'alcalde ha recordat que ja està contemplat al Pla d'Equipaments.

Recoder creu que la construcció és 'urgent' a causa del creixement que ha registrat el cos de la Policia Local durant els últims anys.

Recoder

Ara només cal parlar de diners. És un equipament urgent, ja que el cos policial ha crescut molt durant els últims anys.



De la seva banda, l'inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, ha explicat que el consistori està treballant en l'equipament, i que només falta parlar dels recursos econòmics necessaris per construir-lo.

Josep Maria Escarré

Aquest tema s'ha de resoldre a l'esfera política, i ja sabem que el consistori hi està treballant. Cal definir les prioritats.







Escarré també ha apuntat que a mitjà termini s'incorporaran al cos policial dos sargents, cinc caporals i vuit agents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.