La biodiversitat, protagonista avui del Dia Internacional de la gent gran a la ciutat


  • Comparteix:

Celebració d'aquesta jornada l'any passat / foto arxiu

Celebració d'aquesta jornada l'any passat / foto arxiu

Destapar la importància de la gent gran a la ciutat, crear un espai actiu i participatiu i facilitar la trobada intergeneracional són els objectius del Dia Internacional de la gent gran, que se celebra aquest divendres a la plaça d'Octavià de quartre a vuit de la tarda. La biodiversitat serà el fil conductor de la jornada que comptarà amb tallers, cursos, jocs, un berenar i un ball popular com a principials reclams de la diada.

Les paraules de l'alcalde, Lluís Recoder, donaran el tret de sortida a la festivitat, que també comptarà amb un manifest a càrrec dels portaveus de les associacions de la gent gran, un berenar i un ball popular. Tot això a banda de les activitats relacionades amb la biodiversitat, que serà l'eix principal de les activitats que s'han organitzat.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat que la tercera edat és un col·lectiu imprescindible pel teixit social de Sant Cugat, i que la seva col·laboració en els temes de ciutat és necessària. Per a Fortuny, aquesta diada ho demostra. La tinenta d'alcalde ha exposat que l'objectiu és que el col·lectiu actiu de la tercera edat surti al carrer per mostrar què fan les entitats.

Carmela Fortuny

La ciutat es torna a sumar a la festivitat. La gent gran activa de Sant Cugat sortirà al carrer a ensenyar què fan les entitats.




Fortuny ha destacat que la jornada de divendres ha de ser una festa per a tota la família.

Carmela Fortuny

La saviesa i l'experiència. La gent gran ens vol transmetre aquests valors, i ho ensenyaran aquest divendres a tota la família.





Una carpa on hi haurà les entitats de la gent gran, paradetes amb jocs pels més petits i una exposició preparada per les entitats, al Museu del Monestir, sempre sota la premisa de la biodiversitat, són alguns dels elements de la festa.

És la cinquena vegada que se celebra aquesta jornada festiva en commemoració de la gent gran, que acostuma a aplegar uns 500 santcugatencs. En edicions anteriors s'han abordat temes com l'esport o la literatura de Mercè Rodoreda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.