EsadeCreapolis acull una jornada perquè joves de tot el món presentin propostes a grans multinacionals


Temes relacionats

EsadeCreapolis acull unes jornades per promoure una millor educació medioambiental (30/set/10)

Esade forma científics perquè converteixin en negoci les seves investigacions ( 9/set/10)


  • Comparteix:

EsadeCreapolis acull aquesta jornada per a joves innovadors

EsadeCreapolis acull aquesta jornada per a joves innovadors

EsadeCreapolis acull aquest dilluns una jornada perquè joves de tot el món plantegin les seves propostes a sis grans multinacionals. La iniciativa, sota el nom 'The Innovation Quest', reuneix més de 100 estudiants internacionals d'Esade per trobar solucions innovadores als casos pràctics que plantegin les sis empreses.

BBVA, Roca, Gas Natural Fenosa, Vueling, Intermon Oxfam i Agbar son les sis multinacionals que proposaran diferents casos als estudiants d'EsadeCreapolis aquest dilluns. Cada cas serà estudiat per quatre equips de quatre estudiants que hauran d'elaborar una proposta en vuit hores. Els directius de les empreses triaran la millor alternativa en una cerimònia presidida per la directora general d'Esade, Eugenia Bieto.

Un dels organitzadors de la jornada, fundador i president d'E-joventut, Juan Galiardo, ha explicat en què consisteix aquesta jornada. Són declaracions a Cugat.cat.

Juan Galiardo

El repte consisteix en respondre preguntes reals que tenen les empreses a dia d'avui per tal de sortir de l'estudi acadèmic de suposicions.



'The Innovation Quest' és un programa de tres blocs format per una xerrada sobre innovació, unes jornades per a la creació de grups i aquest dilluns es farà l'última jornada amb les propostes dels estudiants a les multinacionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.