La plaça d'Octavià s'ha vestit de festa per acompanyar els més grans en el seu dia


  • Comparteix:

La celebració del Dia Internacional de la Gent Gran aquest divendres ha aplegat més de 400 persones a la plaça d'Octavià per homenatjar els més veterans del municipi. De fet aquest ha estat l'objectiu de la jornada, reivindicar una trobada intergeneracional on els més vells comparteixin experiències amb les noves generacions. Sota el lema de la biodiversitat, els més grans s'han convertit en mestres de cerimònia d'una tarda que ha servit per fer visible la tasca de tot l'any.

Passat, present i futur. Així ha descrit l'encarregada de llegir el manifest d'enguany, Rosa Ribas, la gent gran. De fet, la celebració ha estat l'excusa per reunir diverses generacions a la plaça d'Octavià i fer visible la vida dels més grans en el seu dia a dia.

Segons els protagonistes de la jornada, Sant Cugat és un poble que cuida els més grans.

Assistents

Trobo que ens cuiden molt. / Estem satisfets de celebrar un dia com aquest. / Avui tenim oportunitats que abans no teníem.


L'acte ha estat envoltat d'un to festiu amb diverses activitats com cants, balls, teatre i gastronomia enmarcades sota el lema d'enguany, la biodiversitat. Per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, aquest és un fet significatiu.

Carmela Fortuny

És un toc d'alerta. Ells han decidit agafar un tema com la biodiversitat per una raó significativa.


De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha aprofitat l'oportunitat per remarcar el tret característic dels santcugatencs més veterans.

Lluís Recoder

Els nostres majors aprofiten aquests anys per gaudir i fer activitats. Des de l'Ajuntament intentem fer el que simbolitza aquest dia, gent activa.




Més de 400 persones han pogut gaudir d'aquesta jornada festiva que enguany ha arribat a la seva 5a edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.