L'escola Santa Isabel incorpora un nou edifici per al servei de menjador


Temes relacionats

Vistiplau del ple a l'ampliació de l'Escola Santa Isabel (21/abr/09)


  • Comparteix:

L'escola Santa Isabel ha inaugurat aquest dissabte l'ampliació dels espais de menjador i cuina ubicats a una casa adjacent a l'antic edifici. Els treballs, que van acabar-se el juny, volen resoldre els problemes d'espai que tenia el centre els últims anys amb l'augment d'alumnes que es queden a dinar a l'escola. Amb aquest projecte, el col·legi compta amb dos menjadors, dues cuines, un rebost i un pati, com també un espai per a un hort i una piscina.

Les noves instal·lacions s'han construït en un terreny al costat de l'edifici principal, ubicat a la rambla Ribatallada, en un projecte aprovat pel ple municipal l'abril de l'any passat. Amb aquesta ampliació, el centre ha alliberat espai de l'antic edifici i preveu millorar el servei de menjador amb dues cuines, dues sales i un pati.

La titular del centre, Blandina Niubó, ha explicat quin és l'objectiu d'aquesta ampliació. Són declaracions a Cugat.cat.

Blandina Niubó

Els menjadors que teníem eren insuficients. Vam comprar la casa del costat i hem fet una ampliació dels menjadors allà.




L'escola ha obert les seves portes aquest dissabte per inaugurar oficialment l'espai, que s'utilitza des del juny. Professors, alumnes i pares i mares han visitat les instal·lacions en un acte on també ha assistit l'alcalde, Lluís Recoder; la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, i la regidora d'Educació, Esther Salat.

Recoder ha valorat molt positivament la tasca del professorat de l'escola a la ciutat durant la visita.

Lluís Recoder

Les monges franciscanes demostren una gran valentia en tirar endavant aquest projecte.




L'escola Santa Isabel, que enguany compleix el seu 131è aniversari, compta amb 460 alumnes i ofereix cursos d'educació infantil i primària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.