Empresaris, administració i tercer sector estrenyen lligams per millorar la sensibilització ciutadana


Temes relacionats

Els santcugatencs ja poden visitar l'exposició 'Mou-te pel Quiets' (29/set/10)


  • Comparteix:

La conferència ha tingut lloc a les instal·lacions d'EsadeCreapolis

La conferència ha tingut lloc a les instal·lacions d'EsadeCreapolis

La implicació de les empreses i les administracions en la sensibilització és cabdal. Empresaris, administració pública i tercer sector coincideixen en destacar la necessitat d'aquesta col·laboració a tres bandes que encara té un llarg camí per recórrer. Així s'ha exposat durant la conferència 'Responsabilitat Social: Camins cap a una exitosa relació entre l'empresa i ONG's', celebrada aquest dilluns com a part del programa 'Mou-te pels quiets', que pretén sensibilitzar sobre la pluridiscapacitat infantil.

La xerrada, celebrada a EsadeCreapolis, posa fi als actes emmarcats en la campanya 'Mou-te pels quiets' a la ciutat. L'objectiu ha estat establir un punt de trobada entre el sector empresarial, les ONG's i l'administració per treballar conjuntament per a la sensibilització ciutadana. La conferència ha comptat amb la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, l'escriptor Màrius Serra, l'economista Jil Van Eyle i la directora de Nexe Fundació, Cécile de Visscher.

En aquest marc, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha apostat per fomentar la cooperació a tres bandes.

Mercè Conesa

La societat no està fragmentada i per tant la col·laboració entre empreses, administració i tercer sector és necessària. Així s'obtenen millors resultats.



De la seva banda, el periodista i creador de 'Quiet', Màrius Serra, ha demanat a les administracions i a les empreses una visió més àmplia d'aquesta relació entre els tres sectors.

Màrius Serra

Els demano una visió global de la importància de veure el que és la competitivitat pública i privada no des de les visió de les majories.




Tot i tenir marcat quin és l'horitzó d'aquesta col·laboració, la directora de Nexe Fundació, Cécile de Visscher, ha explicat quins són els principals entrebancs.

Cécile de Visscher

En aquest moment, el tercer sector comença a tenir suport però és un compromís a curt termini.




A més d'aquesta conferència, la iniciativa 'Mou-te pels quiets' ha inclòs una exposició de fotografies i el taller de contes 'Mimi, la girafa blava'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.