Els bombers treballaran tota la nit per intentar controlar l'incendi de Sant Llorenç


  • Comparteix:

Els mitjans aeris tornaran a actuar tant bon punt surti el sol

Els mitjans aeris tornaran a actuar tant bon punt surti el sol

Els bombers continuen treballant per controlar l'incendi de Sant Llorenç Savall i Gallifa que crema des de diumenge per la tarda, i que ja ha cremat més de 2.500 hectàrees d'alzina. L'incendi ha provocat la mort a 5 persones, membres d'una mateixa família, i ha obligat a desallotjar més de 600 veïns.

De moment continuen tres fronts actius, i els bombers treballaran tota la nit, tal com ha informat el conseller en cap, Artur Mas:

Artur Mas

S'està posant tots els mitjans disponibles, però la situació és molt complicada i no preveiem que es pugui controlar en breu


A més de les hectàrees calzinades pel foc, aquest incendi, el més important que ha patit Catalunya aquest estiu, també ha provocat la mort de 5 persones. El director general d'Emergències, el santcugatenc Ramon Bonastre, explica la hipòtesi de la causa de la mort:

Ramon Bonastre

Eren molt aprop de la sortida del fum, i la hipòtesi més probable és que es desorientessin per la fumera i caiessin en un barranc


La Generalitat creu que els dos incendis que afecten la nostra comarca han estat provocats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.