La 35a Festa de Tardor posarà l'accent en els joves

La Festa de la Tardor se celebrarà el primer cap de setmana de novembre.

Societat

Publicat el 8/oct/10 per Irene Campmany

La 35a edició de la Festa de Tardor desembarcarà a la ciutat el primer cap de setmana de novembre. Tot i que el programa d'activitats no està del tot confeccionat, l'objectiu de l'organització és rejovenir l'activitat amb un sopar o dinar popular i un concert. Sota el lema '35 anys de Festa de Tardor, viu-la', la comissió organitzadora vol donar una visió positiva de la situació econòmica actual, que també afecta les entitats municipals.

El lema '35 anys de Festa de Tardor, viu-la' escollit enguany, i menys reivindicatiu que els d'altres anys, vol trobar el consens entre les diferents entitats que formen part de la festa. També vol transmetre un gir a la situació econòmica actual i donar-ne una visió positiva, convidant els santcugatencs a viure i participar de la celebració del teixit associatiu local. Ho explica la coordinadora de la Festa de Tardor, Núria Gibert, a Cugat.cat.

Núria Gibert

Enguany hem decidit crear un lema en positiu que convidi a la participació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Entre les entitats que participen a la festa d'enguany hi ha la Unió, l'Assemblea de Joves, la Penya Pericos de Sant Cugat, la Penya Blaugrana, la Coordinadora d'Entitats Esportives, el Fons Social Valldoreix-Sant Cugat, Amnistia Internacional, Intermon Oxfam, l'Ateneu, els Bastoners i els Diables.