El pregoner de la festa del barri del Monestir, Ramon Grau, recorda les velles reivindicacions dels veïns


  • Comparteix:

El president del grup Premsa Local, Ramon Grau, ha donat oficialment el tret de sortida aquest divendres a la 8a Festa Major del barri del Monestir amb un pregó que ha recordat les reivindicacions dels veïns. El discurs, també ha subratllat la tasca de cohesió social que porta a terme l'associació veïnal i el punt estratègic del barri, que compta com a referència amb un dels edificis més emblemàtics de la ciutat. Més de 200 persones han participat del primer dia de festa grossa que ha inclòs també una traca, la tradicional degustació de coca i cava i música en directe.

La cobertura de les pistes de Sant Francesc, la finalització de les obres de la plaça d'en Coll i la inauguració del conegut xalet de la Josepa Negre han estat les velles reivindicacions que els veïns han posat en boca del pregoner d'enguany, el president del grup Premsa Local, Ramon Grau. Grau ha repassat la seva implicació amb un dels barris més densos del municipi amb 22.000 habitants i ha destacat també el seu caràcter.

Ramon Grau

Aquest és un barri amb molt caliu i molt divers que es caracteritza per la integració de la gent.


El tret de sortida també ha comptat amb la presència de diverses autoritats polítiques com l'alcalde, Lluís Recoder, i la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa. Conesa ha remarcat que amb aquesta edició es consolida la festa del barri del Monestir.

Mercè Conesa

En aquesta edició s'ha consolidat la festa del Monestir. L'associació de veïns porta a terme una gran tasca.


El programa d'enguany compta amb diverses novetats com la desfilada de gossos a favor de la sensibilització dels animals, el trofeu d'escacs i una exposició a la casa de Cultura. La festa continua dissabte a les 10 del matí amb la botifarrada popular als Jardins de Sant Francesc, que servirà a grans i petits per agafar forces en una jornada farcida d'activitats. Les competicions esportives, la paella popular i concerts de música en viu són altres de les activitats més esperades.

Les tradicionals havaneres i el rom cremat de diumenge a la Plaça d'en Coll clouran una festa que espera comptar, segons el president de l'associació veïnal, Andrés Ares, amb una elevada participació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.